Verzenden & Retourneren

Nederland: Verzenden binnen Nederland en Duitsland is gratis voor bestellingen vanaf € 150,-, anders bedragen de verzendkosten € 7.95 (PakjeGemak) of €7.95 via normaal PostNL pakket. Voor orders lager dan € 15,- rekenen wij € 2,- extra verzendkosten.

België en Duitsland:Verzendkosten naar België en Duitsland bedragen € 12.95. Indien uw bestelling bijzonder groot is (bijvoorbeeld een kinderwagen), behouden wij ons het recht voor om hogere verzendkosten in rekening te brengen. Deze zullen echter nooit meer bedragen dan de daadwerkelijke verzendkosten.

Andere Europese landen:Verzendkosten naar alle andere Europese landen bedragen € 25,-. Indien uw bestelling bijzonder groot is (bijvoorbeeld een kinderwagen), behouden wij ons het recht voor om hogere verzendkosten in rekening te brengen. Deze zullen echter nooit meer bedragen dan de daadwerkelijke verzendkosten.

Rest van de wereld:Verzendkosten naar alle andere landen bedragen tenminste € 30,-. Indien uw bestelling bijzonder groot is (bijvoorbeeld een kinderwagen), of naar een land verstuurd waarheen de verzendkosten erg hoog zijn (bijvoorbeeld het verre oosten) behouden wij ons het recht voor om hogere verzendkosten in rekening te brengen. Deze zullen echter nooit meer bedragen dan de daadwerkelijke verzendkosten. 

Retourneren

Volgens de wet heeft u na ontvangst van uw bestelling veertien dagen de tijd om een retour van een artikel of hele bestelling bij ons aan te melden en daarna nogmaals 14 dagen de tijd om het product (of de producten) daadwerkelijk te retourneren. Dit heet het zogenaamde herroepingsrecht.

Indien u uw bestelling in het geheel annuleert en binnen de wettelijk bepaalde periode deze annulering bij ons heeft aangemeld en uw volledige bestelling binnen de wettelijk bepaalde periode aan ons retour stuurt dan ontvangt u van ons binnen 14 dagen na aanmelding van uw annulering het volledige aankoopbedrag inclusief alle bijkomende kosten (zoals de bezorgkosten) van ons terug.

Wij zijn wettelijk verplicht u te melden dat we dit binnen 14 dagen zullen doen, maar doorgaans krijgt u uw aankoopbedrag al veel sneller terug, gemiddeld binnen 2 tot 3 werkdagen.Indien u met een cadeau of tegoedbon betaald heeft zullen wij u ook in de vorm van een cadeau of tegoedbon terugbetalen. In alle andere gevallen zal te terugbetaling plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel als wat u gebruikt heeft bij de bestelling. Dus bijvoorbeeld indien u met iDeal betaald heeft zullen wij het geld terugstorten op de bankrekening die u daarbij gebruikt heeft.